logo

logo

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Ενημέρωση

Χορτιάτης  19/6/2019

Με τo παρόν σημείωμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ταυτότητά μας,  τις δράσεις μας, τους μελλοντικούς μας στόχους, καθώς και την πρόθεσή μας για συνεργασία και στήριξη από την πλευρά σας σε ένα εγχείρημα προώθησης της ελληνογερμανικής φιλίας.


Είμαστε η Ομάδα XProgTeam, αποτελούμενη από μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του Χορτιάτη. Κύρια δραστηριότητά μας είναι η ενασχόληση και διερεύνηση σε τομείς της Πληροφορικής, Ρομποτικής και γενικά των Νέων Τεχνολογιών και οι χρήσεις και επιδράσεις αυτών στα παιδιά. Εδώ και πέντε χρόνια συναντιόμαστε πάντα σε εθελοντική βάση κάθε Πέμπτη μετά το σχολικό ωράριο και ξεδιπλώνουμε τις αναζητήσεις μας στον σύγχρονο αυτό τομέα, πάντα με σεβασμό ο ένας στον άλλο και σε κλίμα συνεργασίας. Συμμετείχαμε σε πολλούς μαθητικούς διαγωνισμούς με αρκετές διακρίσεις, παρουσιάσαμε τις εργασίες μας στην Ελληνική Τηλεόραση, Ραδιοφωνικούς σταθμούς, Έντυπο Τύπο, αλλά και σε πολλές εκδηλώσεις στον Χορτιάτη γιατί επιμένουμε στη διάχυση της γνώσης και των εμπειριών μας στην τοπική κοινωνία.
Πιστεύουμε ότι έφτασε ο καιρός για το επόμενο δυνατό βήμα μας και σε αυτό θέλουμε και την δική σας συμπαράσταση. Ξεκινήσαμε μια συνεργασία και ανταλλαγή με μια ομάδα νέων (μικτή ομάδα αποτελούμενη από γερμανάκια και ελληνάκια) από το Düsseldorf “Deutsch- Griechische Gesellschaft Düsseldorf e.V. “ μέσα από το Πρόγραμμα “Bundesförderung im Rahmen des Deutsch-Griechischen Sonderprogramms“.


Με εκτίμηση,
Ομάδα Προγραμματισμού και Ρομποτικής Μαθητών του Χορτιάτη
http://xprogteam.blogspot.gr/
xprogteam@Gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου