logo

logo

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ενημερωτική συνάντηση της ομάδας του fll 2017 Animal Allies με τον κ. Μπρόζο Χρήστο, Αναπληρωτή Καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) κ. Χρήστος Μπρόζος συναντήθηκε με την υποομάδα της XProgTeam που ασχολείται φέτος με το Lego Mindstorms και θα συμμετάσχει στον προσεχή διαγωνισμό FLL 2017-Animal Allies .

Συγκεκριμένα, τους έδειξε μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση που είχε ετοιμάσει σχετικά με τη ζωή της "μητέρας της ανθρωπότητας", όπως ονόμασε την αγελάδα, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες τους. Τους μύησε στα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της ρομποτικής και τις εφαρμογές τους στις μονάδες εκτροφής αγελάδων. 

Ευχαριστούμε πολύ κ. Μπρόζο για τον χρόνο σας και για την εξαιρετική επικοινωνία σας με τα παιδιά της ομάδας μας, καθώς και για τη συμβολή σας στην επίλυση του προβλήματος αλληλεπίδρασης ανθρώπου -αγελάδας που η ομάδα μας επέλεξε για το πρότζεκτ της στον διαγωνισμό!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου